Haşere İlaçlama

Haşere İlaçlama

Yaşam alanınızdaki huzuru haşerelerle paylaşmamanız için Meneviş Çevre Sağlığı Hizmetleri sizi korumaya…

KONUT İLAÇLAMA

 

Yaşam alanınızdaki huzuru haşerelerle paylaşmamanız için Meneviş Çevre Sağlığı Hizmetleri sizi korumaya devam ediyor. Meneviş Çevre Sağlığı Hizmetleri, hedef canlılar dışındaki varlıklara zarar vermeyen yöntem ve kimyasal uygulamalar ile başarılı sonuçlara imza atarak, yaşamınızdaki riskleri yok etmektedir.

Bunun sonucunda sizler olası istilalardan uzak tutarak, hastalık, alerjik ve ölümcül sonuçlara karşı kendinizi güvende hissedersiniz. Bunu da size sunduğumuz % 100 müşteri memnuniyeti garantisi ile de ispatlamış oluruz. Yaşam alanınızın tarafınızdan temiz olarak adlandırılması, haşere sorunları için risk taşımadığı anlamını doğurmaz. Haşerelerin doğası gereği, ortamdaki gerekli şartların oluşması sonucunda her noktada kolayca varlıklarını sürdürebilmektedirler. Bunun sonucunda uzman ekiplerin müdahalesi olmaksızın sorunlardan kurtulmak ne yazık ki mümkün gözükmemektedir. Meneviş çevre Sağlığı Hizmetleri bu aşamada devreye girerek size teknik danışmanlık ve operasyon uygulaması ile sorunlardan kurtulmanızı sağlar.

 

TEKNE VE YAT İLAÇLAMA

Siz değerli Yat sahipleri bildiğiniz üzere yat ilaçlamanınbilinmeyen ilaçlar ve maddeler ile yapılması mümkün değildir. Bunun bilincinde olan şirketimiz sizlere Yat ilaçlamasıkonusunda profesyonel hizmet sunmaktadır.

Uzun süren yolcuklarda, yada marinada olan yatınızda haşere problemi olabilir. Sağlığınızı tehdit edebilecek haşerelerle mücadele edilmesi gerekir.
Mutlaka sağlık ve hijyen açısından yat ilaçlatılmasını tavsiye ederiz. Yat ilaçlaması her türlü kapalı alanların ilaçlanmasında kullandığımız Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlar, kokusuz ilaçlama ve jel ilaçlama, böcek ilaçlama, fare ilaçlama, olup hiçbir şekilde kansorejen etkisi yoktur.
Şirketimiz yat ilaçlama konusunda bilgili ve tecrübeli ekip ve ekipmanlarıyla hijyeni hizmetinize sunmaktadır

Yat ilaçlamasını, müşterileriniz ve kendi sağlığınız açısından mutlaka ruhsatlı firmalara yaptırın. Yat ilaçlama hizmeti, müşteri sağlığı için önem arz etmektedir. Yat ilaçlamasını yapan firmanın halk sağlığı alanında sağlık bakanlığı onaylı ilaçlama izin belgesini mutlaka isteyin.

 

KURUMSAL İLAÇLAMA

Meneviş Çevre Sağlığı Hizmetleri kurumsal çözümleri sektörünüze göre şekillendirilir. Bu sebeple sektörünüze özgü çözümler işletmenizin durumu değerlendirilerek özel haşere kontrol çözümleri belirlenerek programlanır.
§ Bina Yönetimi
§ Turizm
§ Sağlık
§ İlaç Sanayi
§ Tekstil
§ Gıda Sanayi
§ Catering
Haşere ile mücadele ve ilaçlama hizmetinin temel prensipleri, süreci yaratan etkileri ortadan kaldırmak, mücadele aşamasında ise uygun strateji ve araçlar kullanarak etkin uygulama yapmaktan geçmektedir. Haşere ile mücadelenin ön aşamasında, işletmede aktif rol alan çalışanlara pest kontrol eğitimi verilerek desteğinin alınması, sanitasyon ve hijyen koşullarının iyileştirilmesini hızlandırmakta ve böylece zararlıların beslenme ve barınma kaynaklarının ortadan kaldırılması yönünde avantaj sağlanmaktadır.Haşere ile mücadelenin hazırlık ve uygulama aşamasında ise potansiyel tehlikeler belirlenerek kayıt altına alınmakta, risk analizi ve haritası çıkarılmaktadır.Deneyimli personelimiz en uygun mücadele modelini belirlemekte ve çevre dostu kimyasallar,modern makine ve ekipmanlar kullanarak haşere ile mücadelede güvenilir ve ekonomik çözümler sunmaktadır.

Firmamız, insan ve çevre sağlığı için oldukça önem taşıyan haşere ve zararlılara karşı mücadelede alışılagelmiş ilaçlama yöntemi yerine bilgi, araştırma, inceleme, fiziksel önlemlerin tespiti ve uygulanması, ekipman, gözlem, uygulama, raporlama, analiz ve eğitimden oluşan entegre pest kontrol sistemini en son teknolojiyi kullanarak, profesyonel bir yaklaşım içerisinde uygulamaktadır.

 

About the Author

nadmin administrator

Leave a Reply